Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Unieke locatie voor een herdenkingsdienst in Heemskerk

Zoekt u een locatie waar u een herdenkingsdienst kunt organiseren, bij voorkeur in Heemskerk? Hotel & Chateau Marquette biedt een bijzondere locatie, waar u zowel met een intiem als groot gezelschap op een waardige manier uw dierbare(n) kunt herdenken. Wij helpen u graag met het organiseren van een fijne, respectvolle samenkomt. Samen met u geven wij op een passende en stijlvolle wijze invulling aan de herdenkingsdienst. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een eerbare herdenking in een unieke stijlkamer

Het Chateau beschikt over diverse ruimtes, ieder met een eigen unieke uitstraling. De combinatie van onze stijlkamers en onze dienstverlening zorgt niet alleen voor een waardig moment, maar ook voor een herinnering om nooit te vergeten. Voor het organiseren van een herdenkingsdienst op onze locatie in Heemskerk, kunt u gebruikmaken van één van onze arrangementen. Wilt u liever zelf een invulling geven? Dan voorzien wij u graag van een voorstel op maat. In dit voorstel nemen wij al uw wensen in acht omtrent de herdenking.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In onze brochure leest u meer over het organiseren van een herdenkingsdienst op onze bijzondere locatie in Heemskerk. Voor meer informatie of het maken van een reservering neemt u contact op met één van onze reserveringsmedewerkers. U kunt hiervoor bellen naar +31(0)251-257025, een e-mail sturen naar info@hotel-marquette.com of het contactformulier invullen.

Bekijk hier onze
brochure

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u contact opnemen met één van onze reserveringsmedewerkers

T: +31(0)251-257010
E: events@hotel-marquette.com

 

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...