Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Uitvaartgelegenheid in Heemskerk

Bent u op zoek naar een uitvaartgelegenheid in Heemskerk, waar u op een waardige manier afscheid kunt nemen van een overleden dierbare? Bij een uitvaartlocatie wordt al snel gedacht aan een aula of een uitvaartcentrum, maar wist u dat een uitvaart op een landgoed, zoals Chateau Marquette in Heemskerk, kan en (mag) plaatsvinden?

Een unieke uitvaartgelegenheid in Heemskerk

Hotel & Chateau Marquette biedt het perfecte decor voor het organiseren van een uitvaart. Als uitvaartlocatie in Heemskerk beschikken wij over alle elementen die u nodig heeft om op een fijne, memorabele manier afscheid te nemen van een overleden familielid, partner, vriend of kennis. Onze uitvaartgelegenheid in Heemskerk is gevestigd in een rustige, serene omgeving, waar de gasten in een intiem samenzijn of in een groot gezelschap de overledene(n) kunnen herdenken. Een belangrijk onderdeel van een uitvaartceremonie is de aankleding en de muziek. Er zijn diverse zaalindelingen mogelijk. voor de muzikale omlijsting kunnen wij u in contact brengen met een van onze partners. In samenwerking met onze partners realiseren wij een waardig afscheid van uw dierbare(n) in een unieke, bijzondere uitvaartgelegenheid in Heemskerk. Bij mooi weer kan de uitvaart ook buiten in onze Kasteeltuin plaatsvinden. Voorafgaand of na afloop van de dienst bieden wij tevens gelegenheid voor een hapje en drankje.

Organiseer een memorabele uitvaart 

Wilt u gebruikmaken van onze uitvaartgelegenheid in Heemskerk en een waardig afscheid organiseren op onze uitvaartlocatie? U heeft keuze uit onze verschillende arrangementen. Mocht u een geheel eigen invulling willen geven aan de uitvaart, dan presenteren wij u met liefde een voorstel op maat. Wilt u direct een afspraak maken? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)251-257025, een e-mail te sturen naar info@hotel-marquette.com of het contactformulier in te vullen.

 

Bekijk onze arrangemententer inspiratie of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek
T: +31(0) 251 - 25 70 10
E: events@hotel-marquette.com

 

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...