Beste evenementenlocatie

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Onvergetelijk mooie dag!

Wij hebben een onvergetelijke mooie dag gehad! De locatie is sprookjesachtig❤️ De witte stoeltjes, de rode loper en het prieel wauw! Alles was goed verzorgt en de bediening was aardig en behulpzaam. Onze contactpersoon was ook fijn je kon altijd bellen of mailen met je vragen. Enige minpuntje zijn de toiletten die zijn oud en klein.

4 aug 2023 Marije , Beverwijk


Bruiloft 23-03-2023 Prachtig locatie en mooi interieur.

Al vanaf begin met de planner Judith, werd onze bruiloft zeer professioneel in elkaar gezet. Zij dacht goed met ons mee en alle wensen werden goed uitgevoerd. We wisten precies waar we aan toe waren, en dit in combinatie met het prachtige interieur van het kasteel, maakte het tot een geweldige ervaring. We hadden prachtige dag op onze bruiloft en alle gasten vonden een mooi locaties en de zalen uniek. Met de planner is altijd te bespreken.

13 jul 2023 Daniël en Melissa , Amsterdam


Een mooie locatie voor de huldiging!

De sportkampioenen van Heemskerk zijn gehuldigd in dit zeer mooie kasteel, een unieke locatie. Een fijne organisatie om deze huldiging te organiseren. Ook goed verloop van de avond met goede oplossingen van het personeel op de avond zelf. Iedereen heeft genoten van de avond. Dank jullie wel!

15 mei 2023 Bart, Heemskerk


Klant staat centraal

In 2019 zijn wij begonnen met onze OERsterk Coach Opleiding en zochten hiervoor een geschikte locatie met overnachting mogelijkheden. We hebben op veel plekken gekeken maar uiteindelijk heel dichtbij huis gevonden! Wij zijn enorm blij dat we nog steeds onze opleiding kunnen geven vanuit het Chateau. Alle middelen zijn aanwezig om een lesdag te geven en het is geweldig dat onze cursisten ook ter plekke kunnen overnachten, in een prachtige bosrijke omgeving. Het ontbijt, de lunch en diner wordt afgestemd op onze wensen en de communicatie met zowel het kantoorpersoneel als de bediening is heel toegankelijk, iedereen is behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn blij met Hotel en Chateau Marquette!

15 mei 2023 Esther, Heemskerk


Super!

Een babyshower georganiseerd bij Chateau Marquette. Totaal geen spijt van! De hightea was super en alles was vers bereid. De eerste keer dat wij hier zijn gekomen, en we zullen zeker vaker komen. Patrick en de andere gastvrouwen hebben ons een heel warm welkom gegeven. Super vriendelijk en direct klaar om u te helpen. Aanrader!

9 mei 2023 Merve, Amsterdam


We vierden onze bruiloft en we voelden ons er thuis!

Wat hebben we genoten van een prachtige bruiloft! Het is nu een week later en we genieten nog na! Team Chateau Marquette zorgden voor een bijzonder positieve ervaring. We vierden onze bruiloft met een kleine groep familie en dierbare vrienden (46p), en iedereen van het Chateau zette zijn/haar beste beentje voor om er voor ons een onvergetelijke ervaring van te maken. En dat is ze gelukt, we voelden ons thuis! We willen graag het zichtbare en onzichtbare team heel graag bedanken. Natuurlijk werkten we samen met o.a. Judith, Brian, Richard, en Robert-Jan. Maar er waren er ook velen werkzaam in de keuken en bediening, die we niet gezien en gesproken hebben, maar wiens kunsten we zeer waarderen. Het eten en de wijn er bij waren heerlijk! Maar ook de verzorging gedurende de twee borrelmomenten, de lunch, het afzakkertje, en het ontbijt. Een van onze vrienden heeft een glutenvrij-dieet en had voor de zekerheid glutenvrije crackers meegenomen, wel, die zijn in tas gebleven. Ze was heel blij met alle glutenvrije gerechten, en het meedenken met haar dieetwensen. We kunnen Marquette van harte aanbevelen voor een bruiloft, met name in combinatie met het hotel om gasten er te laten overnachten. Carole & Pieter

7 mei 2023 Carole, Utrecht


Geweldig !Een prachtige ambiance

Om je 3/4 eeuw leven in zo een mooie ambiance te mogen vieren met je kinderen, kleinkinderen, broers en zussen, vrienden is in een woord Fantastisch. De high tea was perfect en voor elk wat wils . Dank voor alles

19 apr 2023 Hetty, Heemskerk


Geweldig!

Jubileumdiner georganiseerd met 25 personen. Alles liep voortreffelijk. De ontvangst, de borrel, het diner, de afsluiting. Geen enkele opmerking! Eten was heerlijk, de dieetwensen kwamen zonder problemen bij de juiste personen terecht (die zich echt afvroegen hoe het kon dat de bediening wist dat ze vega waren :-)). In 1 woord meer dan FANTASTISCH.

5 apr 2023 Monique, Hoofddorp


Ons bedrijfsevent bij Marquette was geweldig!

Ons bedrijf Werknavigator bestaat tien jaar en dat wilden we graag vieren. Mede dankzij eerdere ervaringen kozen we kasteel Marquette als locatie. We werden geholpen door Judith en haar collega's. De contacten en de service hebben we als zeer prettig en accuraat ervaren. We wilden de middag vormgeven door middel van kleine creatieve workshops met aansluitend een borrel. Dat was mogelijk. We konden de gehele bovenverdieping gebruiken, Marquette maakte een draaiboek en de opstellingen voor de workshops werden vooraf klaargezet. Alles bij elkaar leverde dat de beste voorwaarden voor een onvergetelijke middag voor onszelf en onze relaties. Ik kan kasteel Marquette aan andere bedrijven en organisaties aanraden, omdat de ambiance en de dienstverlening van zeer hoge kwaliteit zijn. Tot slot, we hebben de bijeenkomst afgesloten met een diner met een klein gezelschap. We werden zo gastvrij en vriendelijke bediend dat we zelf konden ontspannen en genieten na de inspanningen.

4 apr 2023 Maaike, Castricum


Pracht lokatie voor een feest

We hebben genoten van de gastvrijheid en de ambiance van het Chateau met onze gasten. Een goed verzorgde High Tea. Vooraf afspraken gemaakt, daarvan kregen we een draaiboek. Als u iets anders dan gebruikelijk zou willen met een groep is dit zeker de moeite waard.

17 feb 2023 Jos, Bergen aan Zee


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2023