Beste evenementenlocatie

Teambuilding

Even de gedachten verzetten in een andere omgeving tussen het vergaderen door.
Chateau Marquette is uitermate geschikt voor het combineren van “business en pleasure”. In samenwerking met onze partners zijn er diverse activiteiten mogelijk, zowel op ons landgoed als in de omgeving.

Onderstaand een aantal van de activiteiten uitgelicht. Stuk voor stuk bijzondere belevenissen die op verschillende momenten kunnen worden ingezet. Behalve deze activiteiten is het ook mogelijk om een activiteit op maat samen te stellen geheel naar uw wensen en doelstellingen.


Katapult bouwen

Met deze uitdagende teambuilding activiteit gaan jullie even terug in de tijd. De katapult komt uit de middeleeuwen en diende toen als wapen. Nu is het aan jullie om een zo goed en stevig mogelijke katapult te bouwen.

Wanneer de katapult af is schiet ieder team met een bal. Het team dat het verst schiet, heeft gewonnen.

 


Comedy

Met een stand-up comedian bent u zeker van iets luchtigs tussen het vergaderen door. Inspiratie haalt deze stand-up comedian uit zijn ervaringen als privéchauffeur, koerier, vastgoedverhuurder en tourmanager. Hij fietste dwars door Engeland opzoek naar open mics.
Sinds 2017 is hij Stand-up comedian geworden om zijn belevingen en beschouwingen te delen met een breder publiek. Zijn favoriete onderwerpen zijn: inclusiviteit, eenheid en duurzaamheid.

Een gezellige sfeer, een gevoel van verbinding, een hoop vermaak en een flinke dosis zelfspot is gegarandeerd.

 


Archery Tag

Bij een indrukwekkend Chateau denken we natuurlijk ook aan boogschutters. Archery Tag is een competitief spel, waar iedereen aan mee kan doen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. Het spel kan pijnloos gespeeld worden door de speciale foam-tops op de pijlen. De teams worden gevormd door de kleur van het masker, die ook voor een goeie bescherming zorgt.

Actie en spanning zijn gegarandeerd bij deze activiteit, waarbij ook obstakels op het terrein worden geplaatst. In teams gaan jullie de strijd aan om de overwinning van Marquette.


Inner Strength

De Inner Strength workshop is bijna niet in woorden te beschrijven. De workshop staat in het teken van verbinden met jezelf en met elkaar. Dit gebeurt met bijzondere oefeningen, zoals met je ogen dicht tegelijk rennen en verbonden ademen. De trainer doet dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, zoals Microsoft. Hij is één van de beste van Nederland in zijn vak.

Deze activiteit zal in ieder geval veel indruk maken.

 


Virtual Reality

Met een schuin oog kijk je naar de aflopende teller bovenop de bom. Je hebt nog maar luttele seconden, het lot van je team is in jouw handen. Met trillende vingers pak je het witte draadje met de tang. Zou het de juiste zijn. Er is geen tijd meer, je knipt.... Gejuich klinkt je in de oren. Het is gelukt! Je doet je helm af en staat weer in Marquette.

Onder hoogspanning leren jullie samenwerken bij het demonteren van een bom of vliegen in een ruimteschip. Meer ontspannen? Van een bokscompetitie tot boogschieten waar jouw team het dorp moet verdedigen. Door Virtual Reality voelt het alsof je er echt staat. Na de overwinning kijken jullie elkaar blij in de ogen. Dit is teamwork!

 

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2023