Beste evenementenlocatie

Landgoed Marquette

Het landgoed maakt het verschil

Of je nu trouwt, vergadert, dineert of overnacht: een mooie locatie is dé setting voor een fijne sfeer. Bij hotel en chateau Marquette ben je hier zeker van. Met een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort én een toren is de ambiance betoverend. Je kunt bij ons terecht voor allerlei grote en belangrijke gebeurtenissen. Denk daarbij aan het organiseren van je bruiloft, een jubileum of ander leuk feest! Naast het organiseren van persoonlijke evenementen is het ook mogelijk zakelijke evenementen of vergaderingen bij ons te regelen.

Een memorabele sfeer

Alle zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten vinden plaats in het kasteel. Je kunt ook komen overnachten in ons hotel Marquette. Deze kamers liggen niet in het kasteel, maar op het landgoed op kleine steenworp afstand. Verder hebben we twee restaurants. Een restaurant met terras op het Chateau, waar je kan genieten van heerlijke lunchgerechten, ’s avonds kan er gedineerd worden voor groepen.
Of wil je liever heerlijk van een à la carte menu kiezen kom dan naar ons geliefde Mr T’s bistro bar in het hotel. Een sfeer die iedereen nog lang zal herinneren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze mooie events, aanbiedingen en nieuwtjes.

Inschrijven

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group