Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Gevoel van warmte , je voelt je echt belangrijk

Topontvangst , niets is te veel alles bespreekbaar en een toplocatie

11 jun 2021 Cees, Bakker


Uitstekend

Het was uit de kunst. Heerlijk buffet en gastvrije service. Niets is het personeel te veel. We hebben een prachtige middag gehad in een mooie ambiance.

9 jun 2021 Hein, Heemskerk


Geweldig ondanks corona!

Huwlijksfeest. Onze receptie woensdagavond besproken voor de opvolgende vrijdag!!! Prach-ti-ge locatie, hele vriendelijke bediening.. Top, top Ammarin en Peter

26 mei 2021 Peter, Ijmuiden


Mooie kamer op fijn landgoed, heerlijk gegeten

Wij hadden een deluxe kamer, ruim en echt zeer mooi gestyled. Luxe koffiemachine en fijne boxsprings. Vanwege covid een heerlijk 3 gangen diner op de kamer waar een sfeervol gedekte tafel klaar stond. Prima ruim gesorteerd ontbijt . In de middag op het buiten terras van het chateau ( ligt ook op het landgoed, paar minuten lopen )genoten van de ambiance en lekkere drankjes en hapjes.

22 mei 2021 Ron , Amersfoort


Schandalig

Waardeloos om op de incheckdag eerst een kamer te krijgen die oud en vies was,NIET DE GEBOEKTE KAMER!, DAARNA WEL EEN ANDERE KAMER,MAAR TOEN IK OM 21.30 IN BED WILDE STAPPEN KWAM IK ER ACHTER DAT ER NIET WAS SCHOONGEMAAKT! HET BED WAS NETJES RECHTGETROKKEN!MAAR STONK NAAR ZWEET EN ZAT ZAND IN,pas om 22,15 was t eindelijk rechtgetrokken en zat ik in een Schoone en goede kamer waar ik voor had betaald!er is gecompenseerd maar dat was niet goed te maken.als je de hygiëne niet serieus neemt in tijden van corona dan heb je waardeloos! De keuken is ook behoorlijk minimaal,zo ook de porties en dat voor 18,50.

7 mei 2021 Diana Sewratta, Rotterdam


Gastvrijheid op en top!

Geweldig wat een service naar de gasten! Fantastisch eten keurig geserveerd op de kamer ivm COVID. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Iedere gang van het menu telefonisch aan te geven wanneer het gebracht kan worden: top! Heel mooie kamer ook keurig in orde! Ik boek meteen weer. Complimenten!

27 mrt 2021 Jill , Breukelen


Een prachtig verjaardagsfeest

Al het tweede jaar op rij heeft onze moeder haar verjaardag gevierd met een warme lunch voor haar familie in Chateau Marquette. Hele vriendelijke bediening, er werd goed meegedacht door Jacqueline. En dit jaar echt geluk gehad met het verjaardagsfeest, eind september nog 'corona-proof' kunnen eten met 16 mensen. Wij wensen jullie veel sterkte met de lock down en hopen elkaar in september weer te zien voor een volgend verjaardagsfeest!

3 jan 2021 Christina, Oegstgeest


Sprookjes Bruiloft op Chateau Marquette Heemskerk

Wat een mooie dag! Met de koets kwamen we aan op het Chateau waar wij warm ontvangen zijn. Van de ceremonie, de toast, de borrel tot aan het diner en de bruidssuite was alles tot in de puntjes geregeld. Je wordt door het personeel met veel toewijding en liefde bediend. Wil je een chique bruiloft op een historische lokatie, dan is Chateau Marquette Heemskerk het adres voor u.

16 okt 2020 Linda, Heemskerk


Betoverende ervaring.

Ondanks de vele tegenslagen door de Covid-19 maatregelen, hebben wij een geweldige dag gehad. Chateau Marquette heeft ons geholpen om er een mooie en veilige dag van te maken. De locatie is romantisch en heeft weinig toevoeging van versiering nodig, de bediening is vriendelijk en er is veel mogelijk, zo konden wij onze hond de ringen laten brengen.

13 okt 2020 Kim & Johan Teeuwissen, Purmerend


Een magische trouwlocatie! Een dag om nooit te vergeten!

Op 19 september 2020 hebben wij onze droombruiloft kunnen vieren bij Chateau Marquette in Heemskerk. Vanaf november 2018 waren wij verloofd en bezig met het organiseren van een bruiloft op het strand. Door de coronamaatregelen waren plan A en B door de war geschopt en voor plan C zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe droomlocatie. Chateau Marquette / Jacqueline heeft ons met open armen ontvangen en in een zeer korte tijd hebben wij samen met haar en onze ceremoniemeesters een magische dag georganiseerd. De locatie is prachtig en wij hadden de mazzel dat het stralend mooi weer was, dus de ceremonie en borrel waren buiten. Mocht het weer omslaan dan was dit geen probleem, want ook daar hadden de medewerkers van Chateau Marquette rekening mee gehouden. Naast dat Chateau Marquette een magische uitstraling heeft was het voor ons zeer waardevol dat zij meedenken, creatief zijn en goed wisten waar wij naar zochten en wat daar voor nodig was. Je merkt aan alles dat de medewerkers bij Chateau Marquette zeer veel ervaring hebben in het organiseren van bruiloften. Bij vragen via de e-mail of telefoon was Chateau Marquette super makkelijk te bereiken en tijdens de voorbereidingen voelde wij ons meer dan welkom om soms nog even de locatie te bekijken. Verder was de samenwerking met bakkerij Koelman ideaal en vielen de drankjes en hapjes van Chateau Marquette goed in de smaak bij ons en onze gasten. Wij hebben alle ruimte gekregen om onze bruiloft naar wens te decoreren en ook was hier op de dag zelf alle tijd voor. Ook in de afwikkeling rondom de financiën zijn wij tegen geen één verassing aangelopen, alles was vooraf duidelijk besproken en goed ingecalculeerd. Wij raden ieder bruidspaar aan om te trouwen in Chateau Marquette! Chateau Marquette nogmaals bedankt! Groetjes, Djimmy & Irene

24 sep 2020 Irene & Djimmy, Heemskerk


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...