Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Geen 4 sterren waardig

Weekendje weg naar mijn oude woonplaats Heemskerk goede keuze maar de keuze van hotel kon niet slechter Vieze vloerbedekking, slechte/kapotte bedden, zeer gedateerd en niet schoon kortom geen 4 sterren waardig! Klacht geuit bij de receptie en wordt beaamt Ouwe meuk!

2 aug 2021 R.van der Meij, Amersfoort


Slecht

Allereerst belden wij om te vragen of wij om 19.30 uur aan konden komen aangezien ons. Middagprogramma uitgelopen was. Dit kon niet we waren uiterlijk Om 19.00 uur welkom. Toen we aan tafel gingen zitten duurde het zeer lang Voordat er iemand kwam om onze bestelling op te nemen. De uitleg van het menu was knullig. Wij kozen voor een 5 gangen diner Voorgerecht was dry aged meat dit smaakte naar niets. De kleur was Onsmakelijk. Gang 2 was watermeloen met tomaat overgoten met een straciatella saus???!!! Eerder een desser dan een tussengerecht. Gang 3 was een sardine het gerecht was te koud en smaakte te vissig. Gang 4 was een sous vide gegaard stukje klapstuk. Dit was redelijk smakelijk. Het dessert was een Citroen marsmellow zo zuur dat je kaken samentrokken. Bij de koffie werd een Bonbonsje geserveerd welke niet naar chocolade smaakte. Kortom het was een grote Dure teleurstelling! Wij gaan hier nooit meer heen en zullen ook niemand aanraden hier heen te gaan. Wij hebben de bediening hiervan op de hoogte Gebracht en het enige wat zij zeiden was Oké!!

31 jul 2021 Anke, Heiloo


Geweldig

Geweldige bruiloft gehad in de o zo vervelende "corona-tijd". Er hing altijd een gastvrije sfeer en er was sprake van een snelle reactie op onze vragen. Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. De locatie is mooi, schoon en het personeel is altijd enorm vriendelijk. Ik denk niet dat wij een betere locatie zou hadden kunnen treffen in deze stressvolle tijden. Kortom: wij hebben een mooie dag gehad dankzij Chateau Marquette. We hopen hierom in de toekomst Marquette nog eens te bezoeken!

27 jul 2021 Ipek, Amsterdam


Genieten op een toplocatie

Wij hebben 100% genoten van de locatie en al het personeel dat dit voor ons mogelijk maakten. Duidelijke afspraken, goede hospitality en top producten . Wij komen zeker terug om van ambiance en verwennerij te genieten.

20 jul 2021 Tineke, Heemskerk


Zeer gastvrije locatie

Wij hebben onze bruiloft op deze locatie gevierd. De lijntjes met onze contactpersoon waren kort, waardoor het contact zeer prettig verliep. Op onze grote dag werden we heel gastvrij ontvangen en mede daardoor hebben we een fantastische dag gehad. Na de bruiloft werd er telefonisch contact opgenomen om te vragen hoe wij de dag hadden ervaren. Op onze verbeterpunten werd positief gereageerd en het zou meegenomen worden in het overleg. We zijn zeer tevreden over de algehele ervaring bij Château Marquette!

12 jul 2021 Charmaine Duijker, VELSERBROEK


Prachtige locatie

Een hele mooie locatie voor een bruiloft met vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben een prachtige dag gehad!

12 jul 2021 Niels en Janneke, Heerhugowaard


Geweldig!

Wij hebben ons vijftigjarig huwelijksfeest hier kunnen vieren. Eerst een borrel op het terras en daarna een diner in de bibliotheekzaal. Wij en onze gasten hebben voluit kunnen genieten: van het prachtige uitzicht, de voortreffelijke bediening, lekkere hapjes bij de borrel en het uitstekende diner. Bijzondere wensen konden zonder problemen ter plekke worden vervuld. Kortom: hulde!

7 jul 2021 jelle jan, castricum


In 1 woord FANTASTISCH, kan niet beter!!

Wij zijn op 26-06-2021 getrouwd op het Chateau Marquette en het was met recht, mede dankzij de mensen van het Chateau een dag om nooit te vergeten, in de aanloop naar de dag toe al, werden we zo goed en zo vriendelijk geholpen, wij hebben de dag een aantal keren moeten uitstellen i.v.m corona, en ondanks dat bleven ze zo betrokken en behulpzaam met ons meedenken, echt onbeschrijfelijk! En op de dag zelf ook ontbrak ‘t ons aan niets, al het personeel was zo lief, zo vriendelijk en zo behulpzaam en dat in combinatie met heerlijk eten, een pracht van een locatie en een heerlijk hotel om de dag/avond in af te sluiten maakt ‘t allemaal te samen een dag om nooit te vergeten! Voor hen die deze beoordeling lezen en er over nadenken om hun bruiloft te vieren op Chateau Marquette, gelijk doen! Twijfel niet en ik weet zeker dat je er geen seconden spijt van zult hebben!!

28 jun 2021 Vincent, IJmuiden


Zeer gastvrij.

25 jaar geleden getrouwd in chateau Marquette. Toen was alles al top. Afgelopen weekend ons jubileum daar kunnen vieren. Een heerlijke high tea met 10 personen. Zeer uitgebreid en met vriendelijk personeel. We mochten zelfs nog even door het chateau om herinneringen op te halen. Een prachtige locatie en zeker een aanrader.

28 jun 2021 Anneke, Badhoevedorp


Geweldig

26-06-2021 de bruiloft van mijn beste vriendin bij jullie gevierd. Niets was de toppers van de bediening te gek. Alle credits voor Franca van de bediening, wat heeft zij mede bijgedragen aan de sfeer. Leuke interacties met de gasten en heeft echt der benen onder der lijf vandaan gelopen. Robert-Jan was ook een topper, super vriendelijk en wat een service geeft de beste man. Super bedankt voor al jullie service en vooral jullie blijvende glimlach

27 jun 2021 Patricia Glas, IJmuiden


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...