Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Wij nodigen u van harte uit ook uw ervaring te delen.

Pracht locatie voor een bruiloftsfeest!

Samen met mijn vrouw hebben wij buiten in de tuin van Chateau Marquette een onwijs gaaf bruiloftsfeest gehad! Ze hadden een prachtige tent voor ons neergezet en de bediening was uitmuntend. Door Corona moesten we het feest binnen 2 weken regelen, de communicatie en afspraken met de eventmanager Jacqueline liep enorm goed en zijn erg blij hoe het gelopen is. Echt een aanrader om bijvoorbeeld alleen je feest te geven.

24 sep 2021 Huub, Heemskerk


Fantastisch

Wij zijn 12 oktober 2021 getrouwd op het Chateau, en het was echt fantastisch, boven verwachting!!!! Wij hebben ontzettend genoten van de hele dag. Vooral het personeel was geweldig, niks was te gek, alles kon overlegd worden, en op de achtergrond regelden zij alles en waren onzichtbaar aanwezig. Hierdoor verliep het zonder stress. Een 10+ dus voor het personeel! Ook het contact met Jacqueline is prettig verlopen. De locatie is ook perfect, en voldeed aan al onze wensen. De kinderkamer was een groot succes, daar konden we knutselspullen neerleggen en stond een TV. Waardoor de kinderen zich onder leiding van de oppas goed hebben vermaakt. Ook konden wij een springkussen neerzetten buiten. Het eten was erg lekker, daar kregen wij ook complimenten over van de gasten. De tafels waren smaakvol gedekt en de bloemenzaal was erg mooi. De kelder waar wij de afterborrel hadden was erg gezellig, en precies groot genoeg voor onze gasten. Het was tevens prettig dat er een hotel vlakbij was waar de gasten konden slapen. Dit hotel is wel ietwat oubollig en mag van de buitenkant wel schoongemaakt worden, maar goed dat is geen onderdeel van het Chateau. Wij waren allang blij dat onze gasten konden overnachten waardoor niemand op tijd naar huis hoefde. Tot slot is de prijs ook erg vriendelijk en viel dit onze reuze mee. Het enige wat niet goed verliep was het aansluiten van de telefoon op de boxen. Hierdoor deed het geluid het niet toen ik opkwam tijdens de ceremonie. De BABS had het geluid zacht gezet omdat haar microfoon piepte, bleek achteraf. Het personeel had daar eigenlijk beter mee moeten helpen. Maar goed, niet alles kan perfect gaan. Gelukkig hadden wij zelf nog een JBL box mee en kon de telefoon toen snel daarop aangesloten worden waardoor ik alsnog op kon komen op muziek. Nogmaals ontzettend bedankt!!! Wij komen zeker jaarlijks terug om onze trouwdag te vieren.

21 sep 2021 Anneke, Amsterdam


Erg verouderd geen 4sterren waardig!

Bedden zijn prima om te slapen maar kraken als een gek! Zoals vermeld onder een flatscreen tv, jammer alleen zenders 1,2,3 Nederland. Vloerbedekking was erg vies en vlekkerig en de kamer had helemaal geen vitrage o i. d. Alleen overgordijnen. Helaas eens maar ook nooit meer. Zeker geen 4 sterren

16 sep 2021 M en M, Rijkevoort


Niet doen!

Een nachtje in hotel Marquette… We trapten erin vanwege ‘het Chateau’! Maar de kamer die wij kregen in het hotel, kamer 45, was echt slecht. Vieze vloerbedekking, een scheur in een gordijn, een wc-bril scheef op de tolietpot. Kortom, niet om nog een keer te doen! Gelukkig was het mooi weer, en was het eten in de bistro lekker, dat maakte nog wat goed. Wij komen niet terug!!

5 sep 2021 Anna, Waddinxveen


Trouwen als in een sprookje

Er was eens.... Daar beginnen sprookjes mee en onlangs werd ons sprookje werkelijkheid, trouwen in Chateau Marquette: een prachtig landgoed omgeven door water en groen. Vanaf het eerste voorbereidende gesprek voelde het meteen vertrouwd. Iedereen heeft zich vol enthousiasme ingezet om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. De ontvangst van onze gasten, de ceremonie buiten in het prieel, de bruidstaart, borrel en het diner: professioneel en gastvrij in een heerlijk ontspannen sfeer. We hebben genoten! Zo mooi om dit ook van onze gasten terug te horen!

28 aug 2021 Karin, Heemskerk


prachtvolle locatie

de begeleiding van gasten is professioneel en..persoonlijk

17 aug 2021 andre lamerus, breukeleveen


Een geweldig feest gehad.

Zeer goede organisatie en adviezen.

16 aug 2021 Jaap Oord, Beverwijk


Liefdevol, warm en memorabel!

Wij zijn blij en dankbaar dat wij onze bruiloft bij Chateau Marquette hebben gevierd. Het is een prachtige sprookjesachtige locatie. Alles bij elkaar maakte het een compleet plaatje. Wij als bruidspaar, de kinderen als bruidskinderen en de intieme setting met onze gasten zorgden voor een dag om nooit meer te vergeten. Zoveel liefde en warmte. Ook het personeel is fantastisch. Ze schakelen ontzettend snel. Zo snel dat je het bijna niet doorhebt. Met oprechte gastvrijheid. Chapeau voor Chateau Marquette!

10 aug 2021 Linda, Heerhugowaard


Goed

Gezellige,mooie kamer.mooie omgeving.huiselijk. Vriendelijk personeel. Let bij boeken erop dat er oude en nieuwe kamers zijn.wij hadden een nieuwe. Sommige reviews zijn negatief wellicht gaat dat over de oude. De hal doet beetje oud aan.lijkt me met wat kleine aanpassingen gezellig en verzorgd te maken.

8 aug 2021 Liesbeth, Zwolle


Geen 4 sterren waardig

Weekendje weg naar mijn oude woonplaats Heemskerk goede keuze maar de keuze van hotel kon niet slechter Vieze vloerbedekking, slechte/kapotte bedden, zeer gedateerd en niet schoon kortom geen 4 sterren waardig! Klacht geuit bij de receptie en wordt beaamt Ouwe meuk!

2 aug 2021 R.van der Meij, Amersfoort


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...