Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Covid-19 maatregelen

In verband met de maatregelen rondom het corona virus is reserveren in ons restaurant verplicht.
Bij aankomst voor uw lunch, borrel of diner zijn wij verplicht om enkele gezondheidsvragen te stellen.
Uw antwoord(en) kunnen betekenen dat wij u volgens de richtlijnen niet mogen ontvangen.
Voor het diner kunt u reserveren met aanvang om 18:00, 19:00 of 20:00 uur.

Doordat we slechtseen maximaal aantal gasten in ons kasteel & restaurant mogen ontvangen 
bestaat de mogelijkheid dat het restaurant een avond niet geopend is.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om vooraf te bellen en uw tafel te reserveren.

Covid-19 regulations

Because of the regulations surrounding the corona virus reservations are required for our restaurant.
On arrival for your lunch, drinks or dinner we are obliged to ask some health questions.
Your answer(s) can result in the fact that we may not receive you according to the guidelines.
For dinner you can make a reservation starting at 6:00 PM, 7:00 PM or 8:00 PM.

Because we are only allowed to receive a maximum number of guests in our castle & restaurant there is the possibility
that the restaurant is not open at some evening(s). To avoid disappointment, we advise you to call ahead and book your table.

Restaurant "M"

Wilt u met uw gezelschap luxe uit eten in een restaurant, gelegen op een unieke locatie? Stijlvol en onbezorgd dineren met uw partner, familie, vrienden of kennissen doet u bij Hotel & Chateau Marquette in Heemskerk, nabij Amsterdam. U vindt ons prachtige, historische slot te midden van een mooi natuurlandschap, gelegen op een uniek landgoed. In onze eetgelegenheid, Restaurant het Chateau, geniet u in een gastvrije en gemoedelijke sfeer van de heerlijkste delicatessen, welke met liefde worden bereid door onze getalenteerde chef-koks. Wanneer gaat u uit eten in ons restaurant in Heemskerk, gelegen op een unieke locatie, om onze specialiteiten te proberen?

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Laat u verrassen door de buitengewone ambiance van Restaurant M. Komt u bij ons dineren, dan geniet u in een elegante setting van heerlijke gerechten, terwijl u zich waant in de sprookjesachtige sferen van een echt kasteel. Of u nu interesse heeft in een heerlijk ontspannen lunch, een uitgebreid, luxe diner, een compleet verzorgde High Wine of enkel wat wilt komen drinken in de bar: u bent van woensdag tot en met zaterdag welkom in onze restaurant in Heemskerk. Voor een compleet verzorgd diner neemt u plaats op het zonovergoten terras of aan een sfeervol aangeklede tafel in ons sfeervolle restaurant. Hier geniet u van een drie-, vier-, vijf- of zes-gangendiner.

Het beste uit de seizoenen

Onze chef-koks werken zoveel mogelijk met producten van het seizoen en specialiteiten uit de regio. Het resultaat: een pure, smaakvolle maaltijd. Wilt u uit eten in ons restaurant in Heemskerk, gelegen op een unieke locatie, maar volgt u een speciaal dieet? Geef voor uw bezoek uw dieetwensen aan ons door, dan houden de chef-koks hier rekening mee. Zij stellen vervolgens een passend diner voor u samen, speciaal voor u bereid. Ook voor onze jongste gasten maken we met liefde een passend menu klaar.

Koffie & lunch

Wij zijn iedere dag (maandag t/m zondag) vanaf 11.00 uur geopend voor verse koffie. Daarbij serveren we gebak van de lokale banketbakker en de wereldberoemde taart van Het Appeltaart Imperium uit Haarlem. Ook kunt iedere dag de oprijlaan van het landgoed inslaan voor een smakelijke en gezonde lunch.

Oprechte gastvrijheid

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Komt u bij ons lunchen of dineren, dan ontvangt u niets anders dan een koninklijke behandeling. Wij hechten veel aan het welzijn van onze gasten en bezorgen hen graag een onvergetelijk bezoek.

Maak direct een reservering

Wilt u culinair uit eten in een restaurant in Heemskerk, gelegen op een unieke locatie? Bezoek onze bijzondere locatie en beleef een onvergetelijke middag of avond. Waan u in romantische, sprookjesachtige sferen en geniet van overheerlijke gerechten, gemaakt van enkel verse producten: tast toe! Heeft u vragen over ons menu of wilt u direct reserveren? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)251-257025 of een e-mail te sturen naar info@hotel-marquette.com. Ook kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Wanneer komt u onze delicatessen proeven?

 

Reserveer een tafel

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...