Beste evenementenlocatie

Een plek om heerlijk te eten of een drankje te doen

Wij hebben twee restaurants op Landgoed Marquette waarbij onze restaurants verschillend zijn van karakter, menu en dranken.
In Chateau Marquette zit Restaurant M gevestigd, dit restaurant is 5 dagen in de week geopend voor lunch. In ons kasteel, komt de pracht van het kasteel samen met de gemoedelijke gastvrije sfeer. Kom heerlijk tot rust op ons terras met een verse kop koffie met gebak, lunch of een borrel. Binnen tref je de karakteristieke elementen aan waardoor je de sfeer van het chateau ervaart.

Dineren in Restaurant M kan ook! Vanaf een groep van 15 personen openen wij speciaal de deuren van het kasteel! Onze chef stelt met veel passie en plezier voor jou een menu samen. Of je kunt kiezen door jezelf en je gezelschap te laten verrassen door middel van verschillende gangen verrassing menu’s. Om de avond compleet te maken verzorgen wij op maat een bijpassend wijnarrangement. Onze collega’s van de afdeling reserveringen nemen je van A tot Z mee, om samen met jou alles door te nemen en de punten op de i te zetten.

In ons hotel zit Mr. T’s Bistro-Bar gevestigd, waarbij wij toegankelijke gerechten serveren. Hier geniet je van de ongedwongen sfeer van onze bistro. Voel je thuis en geniet van onze heerlijke gerechten. Bij Mr. T’s Bistro-Bar kun je zeven dagen in de week dineren.  

TAFEL RESERVEREN

Wat de aanleiding ook is...

Het landgoed maakt het verschil.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze mooie events, aanbiedingen en nieuwtjes.

Inschrijven

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group