Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Ontdek bijzondere lunchlocaties

Wanneer u een liefhebber bent van bijzonder lunchlocaties, is een bezoekje aan Hotel & Chateau Marquette het dubbel en dwars waard. Onze sprookjesachtige locatie in Heemskerk is gelegen in het midden van een prachtig natuurgebied. In ons kasteel organiseren wij diverse bijeenkomsten: van complete bruiloften en jubileum feesten tot zakelijke vergaderingen en uitvaartrecepties. In ons hotel-restaurant geniet u in gezelschap en in een gastvrije en sfeervolle omgeving van unieke delicatessen. Tast toe!

Een hapje eten op één van de meest bijzondere lunchlocaties in Noord-Holland

Hotel & Chateau Marquette is één van de meest bijzondere lunchlocaties in regio Amsterdam. In ons restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid diner, een goedverzorgde lunch of een gezellige High Wine of High Tea. Samen met ons gastvrije personeel zetten we alles op alles om u een onvergetelijke middag te verzorgen. Heeft u specifieke dieetwensen? Geef deze voor uw bezoek aan ons door, dan bereiden de chef-koks voor u een passende lunch, volledig afgestemd op uw wensen.

Geniet van onze unieke delicatessen

Wilt u heerlijk lunchen in één van de meest bijzondere lunchlocaties in Noord-Holland? Wij verwelkomen u graag in ons hotel-restaurant, waar u kunt genieten van onze overheerlijke delicatessen. Onze brasserie en ruim opgezet terras zijn vanaf 11:00 uur voor u geopend voor koffie, thee, lunch of borrel. Bij mooi weer kunt u zonder probleem plaatsnemen op ons terras. Wilt u liever een plekje binnen, dan is reserveren gewenst. Wilt u direct een reservering maken of heeft u nog specifieke vragen? Dan kunt u natuurlijk eenvoudig contact met ons opnemen. Bel naar +31(0)251-257025, stuur een e-mail naar info@hotel-marquette.com of vul het contactformulier in. Wanneer komt u een hapje eten?

Drankenkaart

Menukaart

  

   

Reserveer een tafel

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...