Beste evenementenlocatie

Restaurant M

Één van de meest bijzonder lunch- en dinerlocaties in Noord-Holland

Restaurant M valt ongetwijfeld onder de meest bijzonder lunch- en dinerlocaties in de regio van Amsterdam. Op onze prachtige locatie kunt u genieten van een ontspannen lunch zowel binnen- als buiten bij mooi weer op het terras.

Restaurant M is geopend voor diner van maandag tot en met zaterdag. Voor de lunch is het restaurant geopend van woensdag tot en met zondag geopend. Start de dag heerlijk met een kop koffie en gebak om vervolgens later op de dag te genieten van heerlijke lunch met de prachtige ambiance die het kasteel te bieden heeft. 
Menukaart lunch
Menukaart diner

Restaurant M is geopend:

Woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur
Zondag vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur (de avond zijn wij gesloten)

Ben je je aan het oriënteren op een bijzonder dinerlocatie? Wat dacht je van stijlvol dineren in een kasteel? Dit is mogelijk bij Restaurant M. Wij stellen graag onze deuren open voor een groep vanaf 15 personen om te dineren.

In ons prachtige kasteel, gelegen op een prachtig landgoed te midden van groen, in een gastvrije en gemoedelijke sfeer samen met je partner, familie, vrienden of collega’s genieten van onze speciaal door de chef samengestelde menu’s. Of je kunt kiezen door jezelf en je gezelschap te laten verrassen door middel van verschillende gangen verrassing menu’s. Om de avond compleet te maken verzorgen wij op maat een bijpassend wijnarrangement.

Onze collega’s van de afdeling reserveringen nemen je van A tot Z mee, om samen met jou alles door te nemen en de punten op de i te zetten.

TAFEL RESERVEREN

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group