Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Wij houden rekening met alle Corona-maatregelen. Onderstaande arrangementen kunnen daarom wijzigen i.v.m. de ontwikkelingen omtrent Corona.
Wij doen ons best om alle informatie op deze website zo actueel mogelijk te houden

Midweek wedding

(ma-di-woe)

De meeste huwelijken worden gehouden op donderdag, vrijdag en zaterdag, maar je kunt natuurlijk ook trouwen op andere dagen van de week want ook op deze dagen kun je de mooiste dag van jullie leven beleven. Als je op maandag, dinsdag of woensdag bij ons trouwt ontvang je 10% korting * op de totale eindfactuur. Als dát geen goede reden is om nog een extra toost uit te brengen!

* Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig op reserveringen die plaatsvinden op maandag, dinsdag of woensdag


Winter wedding

(november t/m februari)

 De warmte van jullie liefde in de winter! Trouwen is niet seizoengebonden en tóch worden er over het algemeen in de wintermaanden minder huwelijken georganiseerd. Onterecht vinden wij want ook in de winter beleef je bij ons een sprookjesachtig huwelijk. Buiten is het winter, maar binnen is het lekker warm. Bovendien is deze ervaring ook nog eens aantrekkelijker dan trouwen in de zomer. Trouw je namelijk in de maanden november t/m februari, dan ontvang je 10% korting * op de totale eindfactuur. Een korting die je mooi kunt besteden aan je huwelijksreis!

* Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen geldig op reserveringen die plaatsvinden in de maanden november, december, januari of februari.


Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...