Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

 Unieke locatie

 Historisch kasteel

 Koninklijke en gastvrije behandeling

De mooiste trouwlocaties in Nederland

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zich aan het oriënteren op de mooiste, beste en meest unieke officiële trouwlocaties in Nederland, regio Amsterdam? Hotel & Chateau Marquette is bij uitstek één van de meest bijzondere trouwlocaties in Noord-Holland. Gelegen in Heemskerk en omringd door een prachtig natuurlandschap, biedt Hotel & Chateau de perfecte locatie voor het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. Bij het historische slot zijn alle elementen aanwezig om een complete bruiloft te kunnen organiseren. Zoekt u naar officiële trouwlocaties nabij Amsterdam? Geef het ja-woord in sprookjesachtige sferen en vier uw trouwdag in een echt kasteel!

Eén van de mooiste, meeste unieke en beste trouwlocaties in Noord-Holland, Nederland

Trouwen met de liefde van uw leven, is niet iets wat u dagelijks doet. U wilt natuurlijk dat de dag van uw bruiloft perfect verloopt en dat niet alleen u, maar ook al uw naasten en geliefden een onvergetelijke dag beleven. Hotel & Chateau Marquette is één van de meest bijzondere, officiële trouwlocaties nabij Amsterdam, waar u een complete trouwdag kunt plannen: van de ceremonie tot aan het feest en eventuele overnachting. Iedere bruiloft is uniek en juist dat maakt ons werk zo speciaal. Als één van de officiële trouwlocaties nabij Amsterdam beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionele en betrouwbare partners die u helpen met het organiseren van de mooiste dag van uw leven.

De ceremonie, receptie, het feest en de overnachting op één locatie

Hotel & Chateau Marquette is één van de mooiste, beste en meest unieke trouwlocaties in Noord-Holland, Nederland, welke valt onder de gemeente Heemskerk. Onze locatie beschikt over diverse sfeervol aangeklede zalen in verschillende formaten. Ongeacht de grootte van uw gezelschap: wij bieden genoeg ruimte, zodat iedere gast ongestoord en in comfort kan genieten van de indrukken. Alle zalen hebben een andere aankleding en om deze reden komt iedere ruimte met zijn eigen, unieke sfeer. Trouwt u in het hoogseizoen en wilt u de ceremonie laten plaatsvinden op het landgoed? In de kasteeltuin vindt u een prachtig prieel, waar het huwelijk voltrokken kan worden. Besluit u te trouwen op één van de meest unieke, beste en mooiste trouwlocaties in Noord-Holland, Nederland, dan kunt u de ceremonie, receptie, het feest én de overnachting laten plaatsvinden op één en dezelfde locatie. Dit scheelt vervoer en bespaart u een hoop tijd en kosten!

Laat u inspireren

Heeft u al een idee hoe de dag van uw dromen er uit ziet? Of bent nu nog op zoek naar inspiratie? Wij helpen u graag verder met het realiseren van een perfecte trouwdag, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op. Bel naar +31(0)251-257025, stuur een email naar info@hotel-marquette.com of vul het contactformulier in.

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden | Covid-19

© Relaxed Hospitality Group
Loading...