Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

 Unieke locatie

 Historisch kasteel

 Koninklijke en gastvrije behandeling

Zaal huren in Heemskerk

Wilt u een zaal huren op een stijlvolle, sfeervolle locatie in Heemskerk? Hotel & Chateau Marquette biedt het perfecte decor voor het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten. Van bruiloften en verjaardagsfeesten tot uitvaarten en vergaderingen: onze locatie biedt alle faciliteiten waarmee iedere bijeenkomst een succes wordt. Heeft u interesse in het huren van een zaal? Ontdek de mogelijkheden!

Een zaal huren bij ons kasteel in Heemskerk

Hotel & Chateau Marquette is een unieke locatie in Noord-Holland, gelegen in een prachtig natuurgebied. Op ons landgoed zijn al vele trouwerijen, vergaderingen, uitvaarten, feesten en andere samenkomsten georganiseerd. Wilt u een zaal, zoals een vergaderzaal, huren bij ons kasteel in Heemskerk? Dan heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Heeft u geen interesse in een arrangement en wilt u de middag of avond geheel naar wens invullen? Ook dit is mogelijk. Onze medewerkers presenteren u graag een voorstel op maat, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u een zaal huren in Heemskerk? Wij helpen u graag verder. 

Organiseer een onvergetelijke bijeenkomst

Een zaal huren voor een feest, herdenkingsdienst of vergadering doet u bij Hotel & Chateau Marquette in Heemskerk eenvoudig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u met ons in gesprek? Neem dan direct contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)251-257025. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hotel-marquette.com of het contactformulier invullen.

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...