Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Een unieke vergaderruimte in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderruimte in Noord-Holland, waar u exclusief kunt vergaderen? Kom met uw collega’s en/of zakenpartners vergaderen in een kasteel! Hotel & Chateau Marquette is gevestigd in Heemskerk en biedt een unieke vergaderlocatie waar u in stijl, luxe en comfort de agendapunten afgaat. Wij zijn gelegen op een prachtige locatie naast duin- en natuurgebied, op 4.5 afstand van het strand. In deze omgeving, midden in de natuur van Noord-Holland, kunt u exclusief en in alle rust vergaderen in een unieke vergaderruimte in Heemskerk. Ontdek de mogelijkheden!

Comfortabel zakendoen in een sfeervolle vergaderruimte in Noord-Holland

Organiseert u binnenkort een zakelijke bijeenkomst en wilt u om deze reden een vergaderzaal huren en tijdens uw verblijf compleet worden ontzorgd? Op onze unieke vergaderlocatie in Heemskerk, Noord-Holland, krijgt u de mogelijkheid exclusief te vergaderen in een echt kasteel. Dit betekent dat u kunt genieten van een koninklijke behandeling en verzekerd bent een onvergetelijk verblijf. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Heeft u interesse in zaalhuur van de plenaire ruimte, een onbeperkt drankarrangement en een optie tot lunch? Of organiseert u een meerdaagse vergadering en boekt u een ruimte inclusief overnachting? Wat uw wensen ook zijn: op onze unieke vergaderlocatie in Heemkerk heeft u toegang tot de vele faciliteiten die Hotel & Chateau Marquette biedt. Heeft u de diverse arrangementen voor zakelijke reserveringen in het laag- en hoogseizoen bekeken, maar komen deze niet overeen met uw wensen? Indien gewenst maken wij voor u een offerte op maat. Hoe u de vergadering ook vormgeeft: hoe dan ook zult u zorgeloos vergaderen op ons kasteel.

Kom exclusief vergaderen op een bijzondere locatie

Heeft u interesse in het huren van een stijlvolle vergaderruimte op een unieke vergaderlocatie in Heemskerk, Noord-Holland, waar u exclusief kunt vergaderen? Ontdek de diverse arrangementen of ga in gesprek met één van onze medewerkers, die u voorziet van een voorstel op maat. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden of wilt u simpelweg eerst kennis met ons (en het bedrijf) maken? Dan neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)251-257025, een e-mail te sturen naar info@hotel-marquette.com of het contactformulier in te vullen. Wanneer komt u vergaderen in ons kasteel?


Bloemenzaal (90m2)

Een lichte en authentieke zaal gelegen aan de voorzijde van het chateau. De zaal staat in verbinding met de Balzaal en de Gevers-kamer. Een zeer geschikte zaal voor bijeenkomsten met break-outs, een besloten diner óf een afsluitende borrel.

Gevers-kamer (35m2)

De Gevers-kamer wordt ook wel de Japans–Chinese kamer genoemd, naar de bijzondere schilderijen, die Jonkheer Gevers in de periode 1889 - 1925 tijdens zijn reizen heeft meegenomen. De kamer is verbonden met Bloemenzaal, Balzaal en Rendorp-kamer en daardoor heel erg geschikt voor eventuele break-out sessies.

Rendorp-kamer (35m2)

De Rendorp-kamer is vernoemd naar één van de vroegere bewoners van het kasteel. Dankzij de antieke spiegels en vooral de unieke 18e eeuwse muurschilderingen (Andries van der Groen) is het één van de speciale kamers van Chateau Marquette. De zaal is zeer geschikt voor vergadering of “private dining” tot 12 personen aan één ronde tafel, maar kan ook gebruikt worden als break-out ruimte.

Spiegelzaal (153m2)

De Spiegelzaal is de grootste zaal in het chateau. De vele spiegels geven de zaal haar naam, maar ook het uitzicht is oogverblindend. Er is een dubbele deur naar  de naastgelegen Heemskerkzaal en de royale overloop, met comfortabele zitjes.

Balzaal (60m2)

De Balzaal ademt grandeur, maar ook intimiteit, dankzij warme kleuren, de kroonluchter, schilderijen, spiegels en haard uit de 18e eeuw. Een prachtige plek voor een ontvangst, chique diner, of toost. De Balzaal heeft openslaande deuren naar het terras achter het chateau waardoor (deels) buiten vergaderen ook tot de mogelijkheden hoort op het Chateau.

Heemskerkzaal (82m2)

De Heemskerkzaal is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een besloten diner of receptie. De zaal beschikt over veel natuurlijk daglicht en biedt prachtig uitzicht op het landgoed en bos achter het chateau.

Bibliotheek (133m2)

De Bibliotheek bestaat uit twee delen: het prentenkabinet, befaamd om zijn prenten van speelkaarten uit een ver verleden en de Bibliotheek zelf. Deze gezellige ruimte, met de uitstraling van een oude “heeren sociëteit”, is zeer geschikt voor diners en buffetten, maar ook voor bijvoorbeeld wijn- of whisky proeverijen. Deze zaal is met name in gebruik als gezamenlijke lunchruimte.

Amsterdamse-kamer (20m2)

Deze intieme, maar charmante kamer met uitzicht op het rondeel; de kasteeltuin en het terras is geschikt voor een intiem diner of een discrete bespreking. De kamer kan ook gebruikt worden als break-out.

Rentmeester-kamer (16m2)

Gelegen naast de Amsterdamse kamer. Wederom met uitzicht op het rondeel en natuurlijk daglicht

Kelderbar

De ideale ruimte voor een (afsluitende) borrel, receptie óf ontvangstruimte Het is mogelijk om deze ruimte exclusief te reserveren.

Rondeel / kasteeltuin

Ooit was het Rondeel ommuurd met daaromheen een slotgracht van wel 34 meter breed. In het midden stond een enorme verdedigingstoren. Tegenwoordig is dit de kasteeltuin en bij mooi weer is er van alles mogelijk. Een gezellige barbecue, teambuildingsactiviteiten óf een borrel!

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...