Beste evenementenlocatie

Een plek om tot resultaten te komen

Vergaderen bij Chateau Marquette

Bij Chateau Marquette maken we vergaderen inspirerend en zo leuk mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van alle soorten seminars, congressen of vergaderingen bij ons op locatie. Midden in de natuur ben je van harte welkom om in onze prachtige rustgevende zalen bijeen te komen.

Met onze arrangementen kun je heerlijk genieten van een ochtend, middag break maar ook van onze geweldige zakelijke lunch. Kom onbeperkt genieten van koffie/thee en versnaperingen.

Tussen de vergaderingen of trainingen door kan iedereen de benen strekken en wandelen rondom het chateau. Het chateau ligt namelijk midden in een bosrijk gebied, dicht bij de duinen en op schelpworp afstand van het strand.

Nergens over nadenken, behalve de vergadering

Laat ons weten wat je wensen zijn voor je zakelijke bijeenkomst en wij regelen het. Lunchen, dineren of toch een teambuilding activiteit? Overnachten met het hele bedrijf? Vrijwel alles is mogelijk voor een ontspannen vergadering. We hebben een aantal arrangementen die je kunt bekijken, maar je kunt ook een offerte op maat aanvragen. Neem contact met ons, dan bespreken we vrijblijvend de opties.

DOWNLOAD DE BROCHURE

BEKIJK DE VERGADERRUIMTES

OVERLEGGEN OVER MIJN VERGADERING

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2023