Beste evenementenlocatie

Ervaringen

Wat vinden onze gasten van ons? U leest het hier.

Een mooie locatie voor de huldiging!

De sportkampioenen van Heemskerk zijn gehuldigd in dit zeer mooie kasteel, een unieke locatie. Een fijne organisatie om deze huldiging te organiseren. Ook goed verloop van de avond met goede oplossingen van het personeel op de avond zelf. Iedereen heeft genoten van de avond. Dank jullie wel!

15 mei 2023 Bart, Heemskerk


Klant staat centraal

In 2019 zijn wij begonnen met onze OERsterk Coach Opleiding en zochten hiervoor een geschikte locatie met overnachting mogelijkheden. We hebben op veel plekken gekeken maar uiteindelijk heel dichtbij huis gevonden! Wij zijn enorm blij dat we nog steeds onze opleiding kunnen geven vanuit het Chateau. Alle middelen zijn aanwezig om een lesdag te geven en het is geweldig dat onze cursisten ook ter plekke kunnen overnachten, in een prachtige bosrijke omgeving. Het ontbijt, de lunch en diner wordt afgestemd op onze wensen en de communicatie met zowel het kantoorpersoneel als de bediening is heel toegankelijk, iedereen is behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn blij met Hotel en Chateau Marquette!

15 mei 2023 Esther, Heemskerk


Super!

Een babyshower georganiseerd bij Chateau Marquette. Totaal geen spijt van! De hightea was super en alles was vers bereid. De eerste keer dat wij hier zijn gekomen, en we zullen zeker vaker komen. Patrick en de andere gastvrouwen hebben ons een heel warm welkom gegeven. Super vriendelijk en direct klaar om u te helpen. Aanrader!

9 mei 2023 Merve, Amsterdam


We vierden onze bruiloft en we voelden ons er thuis!

Wat hebben we genoten van een prachtige bruiloft! Het is nu een week later en we genieten nog na! Team Chateau Marquette zorgden voor een bijzonder positieve ervaring. We vierden onze bruiloft met een kleine groep familie en dierbare vrienden (46p), en iedereen van het Chateau zette zijn/haar beste beentje voor om er voor ons een onvergetelijke ervaring van te maken. En dat is ze gelukt, we voelden ons thuis! We willen graag het zichtbare en onzichtbare team heel graag bedanken. Natuurlijk werkten we samen met o.a. Judith, Brian, Richard, en Robert-Jan. Maar er waren er ook velen werkzaam in de keuken en bediening, die we niet gezien en gesproken hebben, maar wiens kunsten we zeer waarderen. Het eten en de wijn er bij waren heerlijk! Maar ook de verzorging gedurende de twee borrelmomenten, de lunch, het afzakkertje, en het ontbijt. Een van onze vrienden heeft een glutenvrij-dieet en had voor de zekerheid glutenvrije crackers meegenomen, wel, die zijn in tas gebleven. Ze was heel blij met alle glutenvrije gerechten, en het meedenken met haar dieetwensen. We kunnen Marquette van harte aanbevelen voor een bruiloft, met name in combinatie met het hotel om gasten er te laten overnachten. Carole & Pieter

7 mei 2023 Carole, Utrecht


Geweldig !Een prachtige ambiance

Om je 3/4 eeuw leven in zo een mooie ambiance te mogen vieren met je kinderen, kleinkinderen, broers en zussen, vrienden is in een woord Fantastisch. De high tea was perfect en voor elk wat wils . Dank voor alles

19 apr 2023 Hetty, Heemskerk


Geweldig!

Jubileumdiner georganiseerd met 25 personen. Alles liep voortreffelijk. De ontvangst, de borrel, het diner, de afsluiting. Geen enkele opmerking! Eten was heerlijk, de dieetwensen kwamen zonder problemen bij de juiste personen terecht (die zich echt afvroegen hoe het kon dat de bediening wist dat ze vega waren :-)). In 1 woord meer dan FANTASTISCH.

5 apr 2023 Monique, Hoofddorp


Ons bedrijfsevent bij Marquette was geweldig!

Ons bedrijf Werknavigator bestaat tien jaar en dat wilden we graag vieren. Mede dankzij eerdere ervaringen kozen we kasteel Marquette als locatie. We werden geholpen door Judith en haar collega's. De contacten en de service hebben we als zeer prettig en accuraat ervaren. We wilden de middag vormgeven door middel van kleine creatieve workshops met aansluitend een borrel. Dat was mogelijk. We konden de gehele bovenverdieping gebruiken, Marquette maakte een draaiboek en de opstellingen voor de workshops werden vooraf klaargezet. Alles bij elkaar leverde dat de beste voorwaarden voor een onvergetelijke middag voor onszelf en onze relaties. Ik kan kasteel Marquette aan andere bedrijven en organisaties aanraden, omdat de ambiance en de dienstverlening van zeer hoge kwaliteit zijn. Tot slot, we hebben de bijeenkomst afgesloten met een diner met een klein gezelschap. We werden zo gastvrij en vriendelijke bediend dat we zelf konden ontspannen en genieten na de inspanningen.

4 apr 2023 Maaike, Castricum


Pracht lokatie voor een feest

We hebben genoten van de gastvrijheid en de ambiance van het Chateau met onze gasten. Een goed verzorgde High Tea. Vooraf afspraken gemaakt, daarvan kregen we een draaiboek. Als u iets anders dan gebruikelijk zou willen met een groep is dit zeker de moeite waard.

17 feb 2023 Jos, Bergen aan Zee


Nooit zo’n leuke High Tea beleefd.

Op zondagmiddag samen met mijn dochter, die al enthousiast was over de locatie, rolde we van de ene verrassing in de ander! Het is perfect. Joke van Klink

13 feb 2023 Joke, Aalsmeer


Nooit meer!

Zeer slechte ervaring! We kozen voor de duurste offerte, met het gevoel dat het dan wel goed moet zijn. Prachtige locatie maar wat een enorme tegenvaller in de uitvoering. Het begon al op de dag ervoor. Wij zouden op een afgesproken tijdstip de bloemen verzorgen voor op tafel. Robin had gezegd dat we werden verwacht. Helaas, we stonden voor de deur en niemand wist er van. We voelden ons niet welkom! Ik heb nagevraagd: "we staan toch wel in de agenda voor morgen met 60 man?" Ja dat dan wel. Maar op de dag zelf liep het voor geen meter. De vaasjes stonden niet klaar! Het was niet bekend dat we de koffie de luxe hadden besteld. Petit four was niet aanwezig. Er werden wat lullige schaaltjes neergezet met restanten. Het zag er niet uit! Het koffierondje liep ook niet. Binnen no time stonden mijn gasten in mijn nek te hijgen dat ze al een half uur op koffie zaten te wachten. Reken maar dat je dan nerveus wordt. Mijn koffie werd steeds weggehaald door de gasten. Toen ik om mijn koffie vroeg kwam de ober letterlijk met 1 kopje alleen voor mij aanzetten. De koffie zou van de rekening gehaald worden. Daarna volgden de drankjes. We zagen teveel en te vaak legen glazen staan op de tafels. Een personeelslid was nieuw en riep dat steeds. Het was duidelijk dat ze niet bekend was in de horeca. Ze liet een blad drank over onze gasten vallen. De hapjes waren zo klein, niet zoals afgesproken! Glutenvrij niet geserveerd. De ober begon een half uur eerder dan afgesproken de tafels schoon te maken. Onze gasten maakten daar opmerkingen over. Hij liep met zijn overhemd uit zijn broek. Personeel was niet vriendelijk. Bij de nabespreking bleek dat Robin niet eens wist hoe groot de hapjes waren. De factuur stond voor de volledige offerte in de link. Aangeboden een hotelovernachting, diner en lunch en lage korting. Voelt als een sigaar uit eigen doos. Een dreiging met een incassobureau terwijl de factuur niet eens ontvangen is. Kortom: een nare ervaring en geen mooie herinnering!

13 jan 2023 T en P, Heemskerk


Lees alle ervaringen op klantenvertellen.nl

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group