Beste evenementenlocatie

Landgoed Marquette winnaar meeting award 2022

Landgoed Marquette, bestaande uit Hotel & Chateau Marquette, is op 30 januari jl. uitgeroepen tot beste evenementen locatie van Nederland.

De meeting award worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn een initiatief van vakmagazine Meetings. De verkiezing vindt in zeven categorieën plaats. In november is bekend gemaakt dat Hotel & Chateau Marquette voor het tweede jaar op rij genomineerd is voor de categorie  West-Nederland. Na in 2020 landelijk op de tweede plaats te zijn geëindigd, in 2021 nationaal op de 1e plaats en we hebben dit jaar de prijs weer naar ons Landgoed mogen meenemen!

Landgoed Marquette bestaat uit het historische kasteel Marquette, hotel Marquette en Mr. T’s bistro bar. Het kasteel, met haar grondvesten uit 1225, bestaat uit 11 stijlkamers waar zowel zakelijke als particuliere gasten terecht kunnen voor de organisatie van evenementen zoals trainingen, congressen, recepties, etc. of familie bijeenkomsten zoals huwelijken, diners en uitvaarten. Het hotel op het landgoed telt 65 kamers.

Als ondernemer baarde Erik Kuiper-van den Berg eerder opzien met Landgoed Marquette. De financiering van de overname in 2018 realiseerde hij met crowdfunding. Een financiering die in 11 minuten was volgeschreven. In 2020 gaf hij certificaten op aandelen uit om de renovatie van het hotel & kasteel te financieren. 


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze mooie events, aanbiedingen en nieuwtjes.

Inschrijven

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group