Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Landgoed Marquette biedt opnieuw podium aan artistiek festival

Datum : 14-07-2019

Al voor de negende keer op rij komt het Zomerpodium naar landgoed Marquette toe. Het festival, georganiseerd door Zomerpodium Heemskerk en PWN, staat bekend om z’n ongedwongen sfeer en biedt jong en oud de mogelijkheid om te genieten van muziek, theater, activiteiten en kleinkunst. Dit alles omgeven door de prachtige omgeving van het landgoed met Chateau Marquette als statig achtergronddecor.  

Line-up

Het gratis festival is al vanaf de entree een spektakel met verrassende steltartiesten en dat is slechts het begin van wat een bezoeker tegen gaat komen op het landgoed. Op diverse plekken zullen er optredens en activiteiten verzorgd worden, van theater en kunst tot zang en uitleg over de natuur. Naast de internationale acts, probeert het Zomerpodium ook ieder jaar weer lokaal talent een podium te geven op het festival. Dat is dit jaar meer dan goed gelukt met een muzikaal talent uit Heemskerk dat inmiddels flink aan de weg timmert in onder andere Nashville; Martijn Jasper.  

Voor jong en oud een spektakel 

Eigenaar en directeur van Chateau Marquette Erik Kuiper-van den Berg kijkt enorm uit naar het festival op zondag 21 juli. “Het is iedere keer weer een feest om te zien hoe jong en oud aan het genieten is. De kindjes leren spelenderwijs over de natuur samen met de boswachters van PWN en ze kijken hun ogen uit bij de acrobatische acts van het straattheater. Oudere bezoekers genieten weer van een hapje en een drankje uit onze eigen keuken terwijl ze aan het meebewegen zijn op de muziek. We zijn er oprecht trots op dat dit allemaal rondom ons kasteel verwezenlijkt kan worden.”  

Gratis

Het gratis Zomerpodium vindt plaats op zondag 21 juli van 12.30 tot 17.30 uur op landgoed Marquette, Marquettelaan 34 in Heemskerk.  Terug naar het overzicht

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...