Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Klassieke muziek voor iedereen

Datum : 13-08-2019

Chateau Marquette maakt het voor iedereen mogelijk om te luisteren naar het allerhoogste niveau klassieke muziek. Iedere derde zondag van de maand treedt jong talent op in het kasteel.

Aanstaand concert
Op zondag 18 augustus van 11.00 tot 12.30 uur zal pianotalent Aarón Ormaza Vera het hoofdprogramma vullen. Aaron deed mee aan de belangrijkste concoursen van Ecuador en werd genomineerd voor verschillende grote prijzen. Momenteel studeert Aarón aan het Conservatorium van Amsterdam. De prelude, voorafgaand aan het hoofdprogramma, wordt altijd verzorgd door extra jong talent uit de regio.

Sponsoren finale gezocht
Al bijna een jaar biedt Chateau Marquette iedere derde zondag van de maand plaats aan jong klassiek talent. Wat de optredens een extra dimensie geeft, is dat bezoekers aan het einde van een concert een stembiljet kunnen invullen wie van de jonge talenten een plekje in de finale van september 2019 verdient. Voor deze finale zoekt Chateau Marquette nog sponsoren die het prijzenpakket mogelijk willen maken. Bij interesse kunt u mailen naar classique@hotel-marquette.com.

Marquette Classique
Chateau Marquette en Podia Klassiek hebben eind 2018 de handen ineengeslagen om Heemskerk enomstreken kennis te laten maken met het vele jonge talent op klassiek gebied. Het idee vanMarquette Classique werkt twee kanten op; bezoekers kunnen op een laagdrempelige manierkennismaken met klassieke muziek en het aanstormend talent heeft de kans om ervaring op te doen.

Kosten en aanmelden
De kosten voor het concert zijn €12,50 per persoon, jongeren tot 19 jaar betalen slechts €6,25. Dit is inclusief koffie en thee. Aanmelden voor het concert kan door een e-mail te sturen naar classique@hotel-marquette.com met daarin het aantal personen.Terug naar het overzicht

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...