Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Finalisten Marquette Classique bekend

Datum : 26-08-2019

Na de laatste voorstelling in de klassieke concertreeks van Marquette Classique zijn de finalisten bekend gemaakt die de derde zondag van september op Landgoed Marquette strijden om de eerste plaats.   

Hoogste waardering publiek

Tijdens de finale van Marquette Classique op zondag 15 september gaan Naruhiko Kawaguchi (piano), Gregor Desman (piano) en het duo Pál László Szomora (viool) en Anastasia Kozhushko (piano) het tegen elkaar opnemen. De jonge talenten, waarvan Pál met zijn 16 jaar de jongste is, hebben afgelopen jaar tijdens de voorstellingen van Marquette Classique de hoogste waardering van het publiek gekregen.

Uitreiking door wethouder

Na de optredens van de finalisten worden de prijzen uitgereikt door wethouder Aad Schoorl van Heemskerk. Naast een geldprijs voor iedere finalist voor hun studie, wordt een extra prijzenpakket samengesteld door sponsoren. Hiervoor zoekt Chateau Marquette plaatselijke sponsoren die hun bijdrage willen leveren. Bij interesse kunt u mailen naar classique@hotel-marquette.com. 

Het concept

In samenwerking met Podia Klassiek is Chateau Marquette in oktober 2018 gestart om Heemskerk en omstreken kennis te laten maken met het vele jonge talent op klassiek gebied. De musici studeren aan het conservatorium en krijgen door dit concept de kans om ervaring op te doen voor publiek. Iedere derde zondag van de maand kunnen bezoekers luisteren naar onder andere klassieke piano, gitaar, viool en zang.  

Aanmelden finale

De finale vindt plaats op zondag 15 september van 10.30 – 13.00 uur op Chateau Marquette, Marquettelaan 34 in Heemskerk. Vanwege de verwachte drukte is aanmelden gewenst zodat alle bezoekers verzekerd zijn van een zitplaats.

De kosten voor de finale zijn €12,50 per persoon, jongeren tot 19 jaar betalen slechts €6,25. Dit is inclusief koffie, thee en een glas Prosecco.

Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketshop.Terug naar het overzicht

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...