Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Chateau Marquette stimuleert Heemskerkse leerlingen om meer te bewegen

Datum : 09-09-2019

Chateau Marquette helpt de leerlingen van zes basisscholen in Heemskerk om het nieuwe schooljaar cultureel én sportief af te trappen! Op 17 en 24 september worden namelijk twee bijzondere sportdagen georganiseerd. Om leerlingen te stimuleren meer te bewegen, is er een samenwerking ontstaan tussen Chateau Marquette, de ondernemers van Sportboulevard Heemskerk en Tabijn.

Naast alle sportieve activiteiten krijgen de oudere leerlingen een rondleiding door Chateau Marquette om meer te weten te komen over de rijke historie van de omgeving waar zij in opgroeien. Maar dat is nog niet alles, alle leerlingen van de deelnemende basisscholen krijgen na afloop van de sportdag een Tabijnpas en een boekje vol aanbiedingenen gelden voor het schooljaar 2019/2020.  

Van dansschool tot manege en van tennisbaan tot zwembad, Sportboulevard Heemskerk is een uniek concept gelegen aan de Kerkweg, net als de Leonardusschool van Tabijn. Samen met ‘buurman’ Chateau Marquette is het initiatief ontstaan om voor het nieuwe schooljaar de samenwerking uit te breiden met alle Heemskerkse basisscholen van Stichting Tabijn; Anne Frank School, De Bareel, Otterkolken, Het Rinket, De Vlinder en Leonardusschool.  

De achterliggende gedachte is om de jeugd te stimuleren om meer te bewegen. Genoeg bewegen zorgt niet alleen voor een kleinere kans op overgewicht, maar het verbetert bijvoorbeeld ook de coördinatie en motoriek van kinderen. Daarnaast heeft bewegen een positieve invloed op het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde van jongeren. Ook voor de ouders hebben de ondernemers diverse aanbiedingen. Goed voorbeeld doet namelijk volgen. Kortom, samen in beweging! Terug naar het overzicht

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...